3 tenen knoflook
2 uien
2 paprika’s
5 tomaten
1 rode peper
verse oregano
200 ml kookroom
200 ml passata
200 gram kastanje champignons
350 gram bladkool
gerookte paprika poeder
pasta
1 chorizo worst

Snij de ui en knoflook fijn en laat deze zachtjes fruiten. Voeg de gesneden peper met pitjes toe en voeg dit bij de ui. Snij de paprika in blokjes en bak dit mee voor een min of 5. Voeg dan de gesneden tomaat en de verse oregano en paprika poeder toe. laat dit nog een min of 5 pruttelen. Voeg dan de passaat en de kookroom toe en breng en aan de kook. Zet dan het vuur even uit en pureer de saus grof. Kook ondertussen de pasta. Bak in een andere pan de champignons en voeg deze ook toe aan de pasta saus. Snij de chorizo worst in kleine blokjes en voeg deze toe aan de saus. Snij de bladkool in fijne reepjes en voeg deze toe aan de saus en laat dit nog een min of 10 zacht koken. Giet de pasta af en roer deze door de saus.

0
    0
    Jouw mandje
    Je mandje is leegTerug naar de winkel