1000 gram aardappels
200 gram doperwten
50 gram cherrytomaat ter garnering
400 gram augurk
2 sjalotjes gesnipperd
2 tenen knoflook
2 frisse appels
6 eieren
6 el mayonaise
6 el yoghurt
2 el mosterd
30 gram bieslook
15 gram platte peterselie
1 tl chili poeder
1 tl paprikapoeder
peper naar smaak
Schil de aardappels en hij ze in grove stukken. Vervolgens kook je ze in 8 min en giet af. Kook de eieren en snij ze in de eiersnijder. Snipper de ui en de knoflook en zet apart. Snij de augurk en appel in kleine blokjes. Ondertussen kook je de doperwtjes een paar min beetgaar. Doe alle ingrediënten in een grote pan en voeg hierbij de mayonaise, ei, mosterd en yoghurt samen met alle kruiden en roer dit voorzichtig maar goed door. Eventueel naar smaak en smeuïgheid extra mayonaise of yoghurt toevoegen.
Garneer het met tomaat, bieslook, peterselie, ei en mayonaise.