15 cannelloni’s
500 gram gehakt
15 gram verse kruiden (tijm, rozemarijn en oregano)
2 gegrilde paprika’s
100 gram doperwten
4 tenen knoflook
2 rode uien
1 rode peper
1 wortel
4 tomaten
1 blikje tomaten puree.
mespunt gerookte paprikapoeder
peper
paar blaadjes basilicum
bechamelsaus

Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Snij dan de rode peper met de zaadjes en fruit langzaam dit in een flinke scheut olie. Snij de wortel in kleine blokjes en voeg deze toe aan het uimengsel. Snij de gegrilde paprika en voeg deze ook toe aan het geheel.
Voeg de verse kruiden en het gehakt toe tot het gehakt rul is.
Voeg nu de tomaten toe en de tomaten puree en laat het zacht door pruttelen. Breng het op smaak met wat peper uit de molen en een flinke mespunt gerookte paprikapoeder.
Verwarm de oven voor op 180° (hetelucht). Vul de cannelloni’s met het gehaktmengsel en leg ze in een ingevette ovenschaal. Verdeel het overige gehaktmengsel er overheen en schenk de bechamelsaus erover.
Rasp de Parmezaanse kaas en verdeel dit over het gerecht.
Zet het in de oven ongeveer 25 à 30 minuten.
Garneer het met een paar blaadjes verse basilicum!

Buona cena!

0
    0
    Jouw mandje
    Je mandje is leegTerug naar de winkel