penne pasta
cherrytomaten
mini-mozzarella
geroosterde pijnboompitten
rucola
parmaham

voor de pesto:
20 g pijnboompitjesvan
100 gram Radijsloof
25 g Parmezaanse kaas – geraspt
20 ml olijfolie
1 knoflookteen
citroensap

Kook de penne volgens de verpakking. Giet af en spoel even af met koud water. Klein scheutje olijfolie erdoor en laat het afkoelen. Maak ondertussen de pesto van de radijsloof of iets anders dat je in de tuin hebt staan Halveer de cherrytomaten en de mini-mozzarella. Verhit een koekenpan zonder boter of olie en rooster de pijnboompitten. Bak daarna de parmaham in ca. 4 min. krokant in een koekenpan. Laat afkoelen op een bord. Meng de pasta met de pesto en schep er de tomaten, mozzarella en rucola door. Leg de gebakken parmaham erop en smullen maar.

0
    0
    Jouw mandje
    Je mandje is leegTerug naar de winkel