2 zalmfilet in blokjes gesneden
150 gram tagliatelle
100 spinazie
halve prei
125 gram champignons
1 sjalotje
4 tenen knoflook
50 ml witte wijn
250 ml kookroom
100 gram zuivelspread
75 gram parmezaanse kaas
20 gram roomboter
peper naar smaak
paar blaadjes basilicum
4 takjes verse dille
8 knoflookbieslook stengels
Cherrytomaatjes of zongedroogde tomaten

Verhit de boter in een sauteerpan. Wanneer de boter gesmolten is voeg je de knoflook en de ui toe. Laat dit even zacht fruiten. Dan mag de champignon en de prei erbij bak het geheel tot het licht bruin wordt. Blus het af met de witte wijn.

Snijd ondertussen de zalm in blokjes en kook de tagliatelle.  Vervolgens voeg je de kookroom en de zuivel spread toe. Roer dit tot het mooi geheel is. Nu mag de spinazie, tomaatjes en de zalm erbij. Laat het even kort meekoken. Maak het op smaak met de dille grof gemalen peper en de parmezaanse kaas en roer dit goed even door.
Garneer het met de basilicum en de bieslook. Eet smakelijk!!

0
    0
    Jouw mandje
    Je mandje is leegTerug naar de winkel