• 4 choggia bietjes
  • feta blokjes (apetina)
  • pecan nootjes
  • 1 uitgeperste limoen of citroen
  • wat limoen- of citroenschilrasp
  • scheutje van een goede extra vergine olijfolie
  • kleine eetlepel bakgember heel fijn gesneden
  • beetje gember siroop voor het zg. “zoetje’
  • basilicum uit ‘eigen moestuin‘
  • zout en peper
  • gerookte paprikapoeder
Snij het choggia bietje rauw in flinterdunne plakjes en doe dit in een kom.
Hak de pecannootjes in kleine stukjes en voeg deze samen met de nootjes toe in de kom.
Vinaigrette voor de bietjes:
  • 1 uitgeperste limoen of citroen
  • wat limoen- of citroenschilrasp
  • scheutje van een goede extra vergine olijfolie
  • kleine eetlepel bakgember heel fijn gesneden
  • wat gember siroop voor het zg. “zoetje’
  • 4 takjes basilicum uit ‘eigen moestuin‘ heel fijn gesnipperd
  • wat zout en peper uit de molen
  • wat gerookte paprikapoeder
Serveren op mooi schaaltje met nog takje groen van het choggia bietje en hele pacannootjes en uitserveren op mooi beetje diep amusebordje.
0
    0
    Jouw mandje
    Je mandje is leegTerug naar de winkel