500 gram gehakt
100 gram tuinbonen
100 gram doperwten
4 tomaten
1 klein blikje tometenpuree
4 tenen knoflook
2 uien
2 el baharat
1 el kaneel
2 tl komijn
1 ei
paneermeel
100 ml water

Meng het gehakt met 2 el beharat kruiden, 1 ei en paneermeel en draai er kleine balletjes van.
Verhit de olie in een braadpan en bak de gehaktballetjes rondom bruin. Snijd de ui in ringen, hak de knoflook fijn en snijd de tomaten in stukjes. Bak de ui en knoflook 1 minuut mee.
Voeg de stukjes tomaat, tomatenpuree, komijn, kaneel en water toe en breng alles aan de kook. Leg de deksel op de pan en stoof de balletjes 20 minuten.
Voeg de tuinbonen en de doperwten toe en stoof het gerecht nog 10 minuten.

0
    0
    Jouw mandje
    Je mandje is leegTerug naar de winkel